Materiaalit itseopiskelijoille

Suomen Kuljetusturvan käytännön- läheiset itseopiskelumateriaalit käytössäsi. Opiskeltuasi valitsemasi aiheen ja suoritettuasi lopuksi kokeen hyväksytysti, voit tulostaa / tallentaa itsellesi PDF- muotoisen kurssitodistuksen.
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään
eLYK - Oppimisympäristö

Opiskele joustavasti omaan tahtiisi tavaraliikenneyrittäjätutkintoon sisältyvät aiheet sähköisessä eLYK-oppimisympäristössä ilman matkustelua tai työpoissaoloja. Tehokas ja motivoiva oppimisympäristömme on jaettu viiteen osioon: perusteet, yritystoiminta, kuljetustoiminta, teknologia ja suoritealat. Voit hankkia nämä kaikki kokonaisuutena tai erikseen, oman osaamisesi ja kehittymistarpeidesi mukaan.

Tutustu kurssiin


JAMK - Tavaraliikenneyrittäjäkirja

Tilaa suosittu tavaraliikenneyrittäjäkirja

JAMK:n Tavaraliikenneyrittäjäkirja oli ylivoimaisesti suosituin oppimateriaali aiemmissa liikenneyrittäjäkoulutuksissa.  Kirja soveltuukin erinomaisesti niin tavaraliikenteen yrittäjätutkintoon valmentavan koulutuksen kuin itsenäisen valmentautumisen opiskelumateriaaliksi. Tämä liikenne- ja viestintäministeriön tukema teos kattaa kaikki EU:n liikenteenharjoittaja-asetuksessa määrätyt aihepiirit. Tavaraliikenneyrittäjäkirja saa olla tukimateriaalina Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) järjestämässä kokeessa. Kirja antaa paljon liiketoimintaa tukevaa tietoutta myös jo toimivalle kuljetusyrittäjälle. 

Tutustu kurssiin


Testaa tietosi – osaamistasotesti liikenneyrittäjäkokeeseen aikovalle

Aiotko hakea tavaraliikenneluvan ja ryhtyä tavaraliikenneyrittäjäksi? Tai tarvitsetko tavaraliikenteestä vastaavan henkilön pätevyyden? Selvitä osaamistasosi Trafin järjestämää tavaraliikenneyrittäjätutkintoa varten helposti tämän tasotestin avulla. 
 Testin hinta on 9,90 € (sis. alv 24 %).

Tutustu kurssiin