Materiaalit itseopiskelijoille

Suomen Kuljetusturvan käytännön- läheiset itseopiskelumateriaalit käytössäsi. Opiskeltuasi valitsemasi aiheen ja suoritettuasi lopuksi kokeen hyväksytysti, voit tulostaa / tallentaa itsellesi PDF- muotoisen kurssitodistuksen.
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään
ADR-harjoituskokeet

eOpitin ADR-harjoituskokeilla voit harjoitella ADR-ajoluvan edellyttämään ADR-ajolupakokeeseen. Harjoituskokeet sisältävät kaikki koetyypit, ja ne ovat rakenteeltaan vastaavia kuin Traficomin kokeet. Hinta on 12 euroa kahden viikon ajanjaksolta, jonka aikana voit harjoitella kaikkia koetyyppejä. Harjoituskokeiden vaativuustaso on vähintään sama kuin Traficomin kokeiden ellei jopa hieman vaativampi, joten riittävä harjoittelu auttaa varmasti kokeen läpäisemisessä. 

Tutustu/osta


eLYK - Oppimisympäristö

Opiskele joustavasti omaan tahtiisi tavaraliikenneyrittäjätutkintoon sisältyvät aiheet sähköisessä eLYK-oppimisympäristössä ilman matkustelua tai työpoissaoloja. Tehokas ja motivoiva oppimisympäristömme on jaettu viiteen osioon: perusteet, yritystoiminta, kuljetustoiminta, teknologia ja suoritealat. Voit hankkia nämä kaikki kokonaisuutena tai erikseen, oman osaamisesi ja kehittymistarpeidesi mukaan.

Tutustu/osta


JAMK - Tavaraliikenneyrittäjäkirja

Tilaa suosittu tavaraliikenneyrittäjäkirja

JAMK:n Tavaraliikenneyrittäjäkirja oli ylivoimaisesti suosituin oppimateriaali aiemmissa liikenneyrittäjäkoulutuksissa.  Kirja soveltuukin erinomaisesti niin tavaraliikenteen yrittäjätutkintoon valmentavan koulutuksen kuin itsenäisen valmentautumisen opiskelumateriaaliksi. Tämä liikenne- ja viestintäministeriön tukema teos kattaa kaikki EU:n liikenteenharjoittaja-asetuksessa määrätyt aihepiirit. Kirja antaa paljon liiketoimintaa tukevaa tietoutta myös jo toimivalle kuljetusyrittäjälle. 

Tutustu/osta


Testaa tietosi – osaamistasotesti liikenneyrittäjäkokeeseen aikovalle

Aiotko hakea tavaraliikenneluvan ja ryhtyä tavaraliikenneyrittäjäksi? Tai tarvitsetko tavaraliikenteestä vastaavan henkilön pätevyyden? Selvitä osaamistasosi tavaraliikenneyrittäjätutkintoa varten helposti tämän tasotestin avulla. 
 Testin hinta on 9,90 € (sis. alv 24 %) / suorituskerta.

Tutustu/osta